U hebt niets in uw winkelwagen.

Garantie, ruilen en retourneren

Garantie en defecten
De van toepassing zijnde garantieperiode op producten van MedicusXL, staat vermeld bij de betreffende producten. Mocht je product in de garantieperiode defect raken, dan zal het product worden gerepareerd of indien reparatie niet mogelijk is, worden vervangen door een nieuw soortgelijk exemplaar. Indien een identiek exemplaar niet meer leverbaar is, wordt het defecte product vervangen door een nieuw product met dezelfde waarde.

Extra garantiebepalingen voor de horloges:
- de batterij
- de bevestigings broche
- het glas
- het bandje/siliconen hoesje
- schade veroorzaakt door: water/vocht, nalatigheid en onjuist gebruik
- normale slijtage

De wettelijke garantieperiode op schoenen is een half jaar. Indien u een probleem met een schoen heeft binnen deze termijn, stuur ons dan een email met een omschrijving van het probleem en een duidelijke foto.
Buiten de garantie van schoenen valt beschadiging en/of slijtage door normaal gebruik, nalatigheid en/of het niet juist gebruiken van het product.
Indien je gebruik wilt maken van de garantie verzoeken we je om eerst een via onderstaand RMA-procedure een RMA (Return Material Authorization) nummer aan te vragen.
Indien we het probleem niet op afstand kunnen herstellen, kun je u het product naar ons retour sturen.
Eventuele kosten voor het opsturen zijn voor rekening van de klant.

 

Ruilen en retourneren
In het geval je niet tevreden bent met het product en je het product terug wilt sturen, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk mits:
-het betreffende product binnen 100 dagen terug wordt gestuurd
-het betreffende product nieuw, onbeschadigd en ongebruikt is
-het betreffende product in de originele verpakking zit.
-het product niet gepersonaliseerd is door middel van opdruk of gravure.

Indien je een product retour wilt sturen, verzoeken we je om eerst een via onderstaand RMA-procedure een RMA (Return Material Authorization) nummer aan te vragen.
Na het retour sturen kunt u de keuze maken om te ruilen voor een ander product of het terugstorten van het aankoopbedrag. Eventuele kosten voor het opsturen zijn voor rekening van de klant. Verzendkosten die u bij de bestelling heeft betaald, krijgt u teruggestort.

 

RMA-aanvraag
Alle garantie en retouren vereisen een RMA (Return Material Authorization) nummer.
Je moet dit nummer aanvragen voordat je een product terugstuurt. Retouren zonder RMA kunnen wij niet verwerken en worden teruggestuurd op kosten van de afzender.

> Indien je een klanten account hebt bij MedicusXL, dan kun je inloggen in je eigen account en direct vanuit je account een RMA aanvragen.

> Als je het product als gast (zonder account) hebt gekocht, dan kun je een RMA aanvragen met onderstaand formulier.

RMA voor gast